מיקי ברקל
Master Trainer NLP, Trainer IEMT & NLP Coach Trainer
מנכ”ל NLP לעסקים ומייסד מכללת NLP לשם שינוי
כותב הבלוג – NLP – להנדס את המחשבות
בעל הפודקאסט – מיקוד, השראה וחיבור אנושי
נשוי ליעל ואבא לשני ילדים.
מרצה מבוקש, מאמן בכיר MCIL, רב-אומן ומאסטר טריינר מוסמך ל-NLP. יוצר הדיסקים האימוניים: “הכל אפשרי” ו”סודות ההשפעה הסמויה”
כותב: “אני-מטאור”- להצליח עם האנימטור הגדול מכולם, וולט דיסני. “טקטיקות השפעה ושכנוע – חלק א” ו-“מחברת ההצלחות שלי – 90 יום ליצירת שיפור מהותי ברמות האושר והבריאות הנפשית והפיזית” בעזרת NLP ודמיון מודרך.
מיקי עובד עם חברות ומנהלים אשר רוצים ליצור פריצת דרך ועליית מדרגה בגישתם ובצורת עבודתם ע”מ ליצור תוצאות עסקיות גבוהות יותר, כל זאת תוך לימוד שיטת NLP להשפעה ותקשורת.
כמו כן עובד מיקי בשיטת אנ.אל.פי ושיטת IEMT עם אנשים שמרגישים תקועים בחייהם ו/או בעבודתם והיו רוצים ליצור פריצת דרך כדי למלא את חייהם במשמעות וצמיחה אישית.
למיקי קליניקה פעילה והוא עובד עם אנשים הסובלים מטראומות, פחדים, פוביות, חששות, בושה, אשמה, קנאה, התקפי זעם ועוד..
ומאמן אנשים שרוצים לשפר את הכריזמה והקסם האישי שלהם כדי להשפיע יותר על החיים והסובבים אותם.
פועל בתחום ההתפתחות וההעצמה האישית מאז 1997.
חבר ב Society of NLP tm
חבר בלשכת המאמנים
יו"ר ועדת הטרמינולוגיה, חבר מייסד וחבר ועד המנהל – בלשכת ה NLP הישראלית
מסר אישי – ממיקי ברקל, מייסד המכללה
“מאז שאני מכיר את עצמי, תמיד רציתי לדעת כיצד עובד השכל האנושי. כיצד עובדת מערכת הגומלין בין המחשבות, רגשות, התנהגויות ושפה. וליתר דיוק, כיצד אנו יוצרים לעצמנו את המחשבות, כיצד המחשבות הללו משפיעות על הרגשות, איך הרגשות משפיעים על ההתנהגויות שלנו ושל אחרים ואיך בדיוק השפה שלנו משפיעה על כל אלו.
בשנת 1997 גיליתי את אחת הדרכים המופלאות להשתמש במערכת הגומלין הזו, והחלטתי ללמוד את שיטת ה NLP אצל מייסד השיטה, ד”ר בנדלר. ולהעביר אותה לכמה שיותר אנשים. על מנת שיגלו גם כן, שההתנהגויות שלנו והאופי שלנו אינם דברים מקובעים, אלא ניתנים לשינוי. דרך השינוי הזה אפשר לחולל נפלאות בחיים שלנו ושל אחרים ולהוות השראה.
אם נמאס לך לצעוד במקום, אם נמאס לך מאותן התוצאות החוזרות על עצמן, אם ברצונך ליצור תוצאות חדשות בחיים שלך, אם ברצונך ליצור הצלחה מעבר לרגיל, אני מזמין אותך להצטרף אלינו למסע המופלא הזה אל החלל שבין האוזניים, אל ממלכת המחשבות והרגשות, אל המקום שבו אפשר “ליצור ניסים” – כשיודעים איך.
קדימה הצלוח’ס
מאמרים ע"י מיקי ברקל
277: סדרת נאמנות עצמית פרק 4: נאמנות 2: איכויות הנאמנות
מה האיכויות של אדם נאמן? במיוחד אם אנחנו רוצים לחקור נאמנות, כדי להרחיב את הדעת יותר בנושא נאמנות לעצמנו, כדאי שנכיר את האיכויות שיש לאנשים
519: טינה2: הנטייה לנטור טינה
מה זו הנטייה לנטור טינה? כמרכיב בתכונת העוינותמה גורם לאנשים לפתח את הנטיה לנטור טינה?איך כל אחד מהגורמים האלה בא לידי ביטוי בחיינו?1. פגיעת עבר
מה זה מנחה מדייק ליעוד?
"תקשיב" היא אומרת, ובעיניה נסוך דוק שקוף של לחלוחית. היא בת 40 פלוס. נשואה עם ילדים ומתפרנסת כמזכירה בחברה ציבורית. "אני לא יודעת מה לעשות
416: סדרת נאמנות עצמית פרק 143: המסע אל עצמי 75 – דימוי אישיות 17 – טמפרמנט אישי
אנו עוסקים בנושא דימוי עצמי פסיכולוגי – או דימוי האישיות, ואחרי שעברנו על 9 תכונות הטמפרמנט המולדות – הגיע הזמן לבחון איפה אנחנו עומדים מבחינת
מקרי אירוע על ההבדל בין תהליך הנחיית NLP קלאסי ותהליך אימון NLP
מנחי NLP מוצלחים רבים הרוצים להרחיב את העשייה המקצועית שלהם ולייצר שינויים מקיפים יותר בחייהם של לקוחותיהם, פועלים בחוכמה כשהם שואלים את עצמם, במה תהליך
בוקר 202 סידרת קונפליקטים פרק 13 – כעס פרק 6: לבטא את הכעס
אנונימי אמר: "יש מיליון דרכים לבטא את הכעס שלכם, תבחרו בדרך הטובה ביותר – ואתם אלו שבשליטה על הכעס לא תבחרו – והכעס ישלוט בכם





